gallery/img_6909
gallery/angelst2
gallery/1_foot
gallery/1_leaf

Informatie betreft de aangeboden diensten

Ware Liefde Emailreading:

De inhoud van deze emailreading zal zijn, 3 kaarten van de legging die voor u gemaakt is en hun betekenis, De ware liefde emailreading,Het advies van medium/kaartenlegster Natascha. Het bestaat uit 3 onderdelen. De onderwerpen van dit tarot kaartenhuis zijn liefde en vriendschap. kosten 25 euro

Dali Emailreading:

De inhoud van deze emailreading zal zijn, 3 kaarten van de legging die voor u gemaakt is en hun betekenis, De Dali emailreading, Het advies van medium/kaartenlegster Natascha. Het bestaat uit 3 onderdelen. Het onderwerp van dit tarot kaartenhuis is werk. kosten 25 euro.

Elfen en Kabouters emailreading:

De inhoud van deze emailreading zal zijn, 3 kaarten van de legging en hun betekenis, De Elfen en Kabouters emailreading, het advies van medium/kaartenlegster Natascha. het bestaat uit 3 onderdelen. Het onderwerp van dit orakel kaartenhuis is vruchtbaarheid. kosten 25 euro.

Prijzenvoorspelling emailreading:

De inhoud van deze emailreading zal zijn, 3 kaarten van de legging en hun betekenis, De Prijzenvoorspelling, het advies van medium/kaartenlegster Natascha. het bestaat uit 3 onderdelen. Het onderwerp van dit waarzeggings kaartenhuis is financiën. de kosten 25 euro.

Contact emailreading:

De inhoud van deze emailreading zal zijn, 3 kaarten van de legging die voor u gemaakt is en hun betekenis, De Contact emailreading, het advies van medium/kaartenlegster Natascha. het bestaat uit 3 onderdelen. De onderwerpen van dit tarot kaartenhuis zijn familie en vriendschap. kosten 25 euro.

Engelen emailreading:

De inhoud van deze emailreading zal zijn, 3 kaarten van de legging die voor u is gemaakt en hun betekenis, De Engelen emailreading, het advies van medium/kaartenlegster Natascha, het advies van de engelen. het bestaat uit 4 onderdelen. De onderwerpen van het engelen kaartenhuis zijn problemen, obstakels of beschermingszaken. kosten 29 euro

 

TIP: Ik zal nooit zeggen dat andere mediums/kaartenlegsters slecht zijn maar omdat u meer krijgt dan alleen maar een emailreading bent u bij natascha's wereldkaarten centre altijd voordeliger uit. Ik heb voor deze wijze gekozen omdat het dan ook voor de klant duidelijker is waarvan de informatie herleid is die ze dan ontvangen.

 

Geïntereseerd?: Bel naar 0909 1515 met Natascha en geef uw verzoek aan of mail naar info@nwcentre.nl met uw verzoek en uw gegevens. En geef aan welk onderwerp uw interesse heeft of in de mail of in het gesprek. Dan zult u van mij allereerst een offerte ontvangen. Als u deze bevestigt naar mij terug stuurt, gaan wel aan de slag. U zult een factuur ontvangen. Ik moet ter bescherming van het bedrijf uw betaling bij voorbaat ontvangen en dan maak ik de reading. Bellen naar het 0909 1515 nummer kost wel 100 eurocent per minuut.

ANDERE DIENSTEN:

Spiritueel Luisterend Oor en Advies:

Als je direct met Natascha spreken wilt en een consult wilt kan dit. Via de spirituele lijn van Natascha's Wereldkaarten Centre 0909 1515 kunt u gelijk antwoord krijgen op uw vragen. per vraag word er voor u een legging gemaakt, tot al uw vragen beantwoord zijn. Verder is de spirituele ook beschikbaar voor degene die hun verhaal gewoon kwijtwillen en behoefte hebben aan een advies die Natascha kan geven als spiritueel consulent. kosten 1 euro per minuut.

Fotolezen:

De inhoud van een fotolezing. 3 specifieke vragen beantwoord (door u ingezonden)  door medium/kaartenlegster Natascha betreft uw ingezonden foto kopie, het advies van Natascha. het bestaat uit 2 onderdelen. kosten 15 euro.

Consult aan huis bij Natascha:

Bij een consult aan huis kan ik nooit van te voren zeggen hoe lang we bezig zullen zijn. Dat verschilt elke keer weer. de belangrijkste aspecten van zo een consult. Ik maak in uw bijzijn verschillende kaartenleggingen betreft uw vragen. Er zal ook een kleine pauze tussen zijn om even (koffie/thee drinken, bijkomen, sigaret roken, toilet, ontspannen voor u en voor mij) dit duurt 20 minuten. Per half uur reken ik 60 euro per persoon. Omdat er altijd bij voorbaat betaald moet zijn moeten we eerst contact hebben gehad over de mail of telefoon hoeveel vragen u denkt te hebben en van welk soort. Of u kunt ook kiezen hoeveel tijd u wilt investeren, de meest geadviseerde sessie duurt 60 minuten (inclusief de pauze). Komt u met meer personen worden ze meegerekend in de financiële afrekening, dus dit moet van te voren bij mij bekend zijn. Ik ontvang voor consult aan huis klanten op zondagen doe niet meer dan aan 3 sessies per dag. Een aanvraag hiervoor kunt u maken via info@nwcentre.nl of 0909 1515. De vervoerskosten naar mij adres zijn voor uzelf.

Belangrijk:

In verband met corona virus kan het consult aan huis voorlopig niet worden aangeboden als dienst. In plaats daarvan bieden wij u een videobellen consult aan op afspraak. Omdat de sessie telefonisch zal zijn, is de prijs hiervoor.. 17,50 euro. Voor een gesprek van 20 minuten. Heeft u interesse maak een aanvraag via info@nwcentre.nl

 

 

 

gallery/1_butterfly