gallery/img_6909
Spirituele steun? bel 0909 1515

 

             

gallery/1_foot
gallery/1_leaf
gallery/1_butterfly

Email Reading

 

Wij bieden Verschillende soorten Email Readingen. We zijn eerlijk en discreet. Voor 25 euro heeft u al een volledige email reading. Ook bieden wij losse onderdelen al vanaf 8,30 euro. 

Spiritueel Telefonische Consult

 

Wij bieden u verschillende Spirituele Telefonisch Diensten via 0909 1515. Tarotlegging en ook Spiritueel Luisterd Oor. Heeft u nu antwoorden nodig? Wij staan voor u klaar.

Fotolezen

 

NW Centre bied u ook fotolezen. Een volledige fotolezing kunt u al krijgen voor 15 euro. Deze dienst word vooral geadviseerd als u zorgen heeft of degene die al zijn heengegaan. Met duidelijke specifieke vragen van u kant. Wij waarborgen u privacy.

Het gezicht achter NW Centre is Natascha Tjon-Kie-Sim. Ik heb al vele jaren ervaring als kaartenlegster en ook als medium. En recentelijk heb ik ook ervaring opgedaan in spirituele telefonische diensten. Ik heb gewerkt 6 maanden voor een paragnostisch bedrijf bekend om hun kwaliteit, www.betrouwbaarmedium.nl en zeker is dat klanten niet ontevreden over mij waren. Verder bied ik ook consult aan huis, maar voor deze dienst ontvang ik specifiek alleen klanten op zondagen bij mij thuis. Ik vind zondagen zeer spiritueel en het sluit aan bij hetgene wat ik voor mijn klanten doe. Verder steun ik het motto: Samen zijn we Sterk. ivm de Corona Virus. Maar ik geloof echt dit... De wereld heeft talloze oorlogen overwonnen dus ook hier zullen we overwinnen. Maar wil je erover praten of over iets praten, bel me. Ik sta voor je klaar. Medium Natascha.

Bel ons voor op 0909 -1515 voor 1,00 euro per minuut.

gallery/depositphotos_4016355-stockafbeelding-magische-boek

Openingstijden doordeweeks:

Zondag tot en met Donderdag:

van 9.30 uur tot 23.30 uur

gallery/engelt1

Openingstijden Weekend:

Vrijdag en Zaterdag:

van 9.30 uur tot 1.30 uur

gallery/weerwolf

Uniek aanbod voor degene die een reading nodig hebben maar u budget is net wat lager. U kunt losse onderdelen van de readingen bestellen.

gallery/fairy9

Als u dit leest bent u al dichter bij mij. De engel zal ons verbinden. U zult vanavond rustig slapen.

gallery/shakespeare7
gallery/gidsen

Meer weten van losse onderdelen? Ga naar de pagina: Aangeboden Diensten & Prijzen.

Lees altijd de Algemene Voorwaarden deze zijn aangegeven op de Contacten pagina.