gallery/angelst2
gallery/eenhoorn3
gallery/fairy9

Over Natascha's Wereldkaarten Centre

 

NW Centre is opgezet in 2010, ik Natascha Tjon-Kie-Sim ben het gezicht achter dit bedrijf. Sinds ik kind was heb ik een gave, ik ben helderziend en kaartenlegster. Ik heb al veel ervaring in dit werk en kon ik andere helpen en gingen ze tevreden en gerust weer weg nadat ik ze gesproken had. Dit goed gevoel is altijd bij mij gebleven en natuurlijk heeft de gave me verder ook nooit verlaten. In 2010 besloot ik een officieel bedrijf op te zetten. Mijn doel is om wereldwijd anderen te kunnen bereiken en zo ook te kunnen helpen. Ik wilde een grotere groep bereiken. Desondanks was ik bewust van de reputatie van sceptische verhalen over spirituele sites. Maar dat heeft mij duidelijk niet tegengehouden mijn doel te bereiken en dat definieert wie ik ben. Het doel van het bedrijf is para medische steun aanbieden.

 

Het spirituele is zeker iets moois. Maar een beroep blijft een beroep. Als je nog nooit  bij een huisarts bent geweest kan je ook niet van te voren zeggen hoe het je bevallen is. Voor een helderziende/medium of kaartlezer is het niet anders. Betrouwbaarheid is alles maar in elk beroep en bedrijf. Vandaar ook de screeningen op ervaring en heldere visie.

 

Over Mijzelf

 

Mijn naam is Natascha Tjon-Kie-Sim, ik ben uw kaartenleester. Ik ben geboren op 15-04-1975, toen ik dit bedrijf begon was ik 35 jaar. Ik ben van buitenlandse afkomst. Ik ben geboren in Nederland en hier opgegroeit. Maar volgens een DNA test heb ik meer dan 25 verschillende soorten etniciteiten in mij. Dus ik kom eigenlijk overal vandaan. Wat ik zelf wel grappig vind. Mijn doel is andere helpen in de manieren dat ik het kan. Ik heb ook veel vrijwilligerswerk gedaan met oudere gedementeerden en somatische patienten. Ook dit bracht altijd veel voldoening en nog steeds. Ik heb een zoontje, hij is het zonnetje in mijn leven. Als iemand je aan het lachen kan maken is hij het. Mijn hobby is karaoke, online schaken, verven, borduren en knutselen. Ik heb 1 huisdier (konijn), Xena. Genoemd naar de Warrior Princess. Dit bedrijf opzetten was een doel van mij die geslaagd is. Maar er was nog een doel, ik wil middels deze site u besef geven en een beeld. Wie ik ben en wat ik u kan bieden. Mijn gevoel is zeker dat ik geslaagd ben.

 

WAAROM HET NUMMER 0909 1515?

Betekenis van nummer 15

Nummer 15 is een mix van trillingen van de nummers 1 en 5.

Nummer 1 heeft betrekking op een nieuw begin, activiteit en assertiviteit, vasthoudendheid, prestatie en succes.

Nummer 5 resoneert met de kenmerken van het maken van keuzen in het leven en belangrijke veranderingen, flexibiliteit en veelzijdigheid, vindingrijkheid, motivatie en idealisme. Nummer 5 heeft ook betrekking op het doen van dingen op je eigen manier. Nummer 15 vertelt over de onafhankelijkheid, gevoeligheid, creativiteit, anderen onderwijzen en de energie van liefde.

Engelennummer 15 is een boodschap van de engelen dat je ideeën en gedachten aanmoedigingen zijn, dat je gevraagd wordt om enkele broodnodige veranderingen in je leven aan te brengen. Je engelen stimuleren en begeleiden je om positieve levenskeuzes te maken en zij ondersteunen je via deze overgangen. Heb geen angst voor het maken van deze belangrijke levensveranderingen want op de lange termijn zal blijken dat ze van groot voordeel voor jou en voor anderen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/1_leaf
gallery/1_foot