Spirituele steun? bel 0909 1515
gallery/1_foot

Email Reading

Wij bieden Email Readingen (Orakel, Tarot, Waarzegging, Voorspelling). De inhoud van een email reading bevat. 1. Drie gelegde kaarten (illustraties) van uw legging en hun betekenis, 2. de reading en 3. het advies. Hiervoor rekenen wij 25 euro per emailreading. Een engelenreading is net iets uitgebreider met ook als 4. advies van de engelen zelf. Hiervoor rekenen wij 29 euro.

gallery/1_leaf

Telefonische Consult

 

Wij bieden u Telefonisch Consult. Dit consult kost 1,00 euro per minuut. U laat weten wat uw vragen zijn en in het gesprek word voor u een reading gemaakt per vraag. Tot al uw vragen zijn beantwoord. Meer info over de telefonische diensten vind u op www.spiritualbutterflyweb.nl

gallery/1_butterfly

Fotolezen

 

Wij bieden ook fotolezen. De inhoud van een fotolezing. Middels de foto die u ons gemaild heeft en de vragen die u daarbij heeft. 1. Uw 3 persoonlijke vragen worden beantwoord, 2. De fotolezing 3. Advies word ook gegeven. Hiervoor rekenen wij 15 euro per fotolezing.

gallery/logo_nw_centre

Zorg dat u de Algemene Voorwaarden op de Contact Pagina goed heb doorgelezen. Om een Emailreading of Fotolezing aan te vragen zullen wij eerst persoonlijk contact hebben over de juiste gegevens en het soort reading dat u graag wilt. Voor een aanvraag kunt u ook bellen naar 0909 1515 ,dit kost 1,00 euro per minuut. Deze kosten staan los van de prijs voor de reading of fotolezing zelf. Als het gaat om emailreading en fotolezen hanteren wij betaling vooraf en heeft u aangemeld of gebeld dan gaan wij ervan uit dat u akkoord ben gegaan met de Algemene Voorwaarden. Emailreadingen en Fotolezen in het Engels en Spaans, brengen extra vertaalkosten met zich mee van 5 euro per reading of fotolezing. Als u of in overleg met mij besloten heeft welke reading u graag hebben wilt, krijgt u een offerte.Verder hebben we ook consult aan huis bij medium/kaartenlegster natascha. Kijk op de onderwerpen pagina voor meer informatie. Als de gehele emailreading/fotolezing (alle onderdelen) net iets te veel geld zijn voor u, kunt u ook overleggen om bepaalde onderdelen weg te laten. Één onderdeel betreft een emailreading kost 8,30 euro. Één onderdeel betreft een engelen emailreading kost 7,25 euro. Één onderdeel betreft fotolezing kost 8,50 euro. Ik zelf zie de waarde van elk onderdeel.

 

 

 

Spirituele Diensten: Emailreading , Telefonisch Consult, Fotolezen

gallery/img_6912

Natascha. Kaartlezer en Medium. Zij kan met behulp van de kaarten een reading voor u maken.

gallery/engelt1

Engelen Reading. Als je problemen hebt of ondersteuning zoekt kunnen de engelen je begeleiden, beantwoorden en jouw gids zijn in jouw proces. Een engelenreading kost 29 euro.

gallery/weerwolf

Weerwolf Reading. Gemaakt middels Weerwolf kaarten. Vragen over: Waarzegging, Werk en Prijzen worden hier beantwoord. Kosten 25 euro.

gallery/fairy9

Fairy Reading. Als je vragen hebt omtrent vruchtbaarheid komen duidelijke direct antwoorden van de fairy's. Kosten 25 euro.

gallery/shakespeare7

Shakespeare Reading. Als je vragen hebt over iemand die is heengegaan kan het shakespeare tarot zeer behulpzaam zijn. kosten 25 euro.

gallery/gidsen

Contact reading. Betreft Familie, Relaties van allerlei soort. Kosten 25 euro.